Valentijn menu

Valentijnsmenu : Woensdagavond 14 februari 2024

Hapjes
Briochebrood met vlees van noordzeekrab en avocado
Mini garnaalkroketten
Iberico ham
*Champagne « Autréau » but premier cru

Koude voorgerecht
Salade met kreeft en ganzelever, citrusvruchtendressing.
*Chablis Joseph Drouhin

Warme voorgerecht
Gebakken Sint-Jacobsnoten en ganzelever, risotto met knolselder en geraspte zwarte truffel tuber melanosporum
*Crozes-Hermitage « La Mule Blanche » , Jaboulet

Hoofdgerecht
Hertenfilet, tarte tatin van gekarameliseerde witloof, wildfond ingekookt met kardemom, knapperige aardappelen.
Mogelijkheid van visgerecht op aanvraag

*Lierac Château Mont-Redon, Côte du Rhône

Dessert
Rozenmacaron gevuld met frambozen en vanillecrème

Prijs van het vier-gangen menu : 75€pp
*Glas champagne,wijn, water en koffie : 35€ pp
Reservatie per telefoon 056/48.48.20 of via mail : info@gastonvouzote.be
Een voorschot van 50e pp word gevraagd om de reservatie te bevestigen
Rekeningnummer BE98 06 89 31 11 93 93 (met de familienaam van de reservatie als meedeling)

Deze website wilt gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden.
Meer informatie