Valentijnsmenu : Woensdagavond 14 februari 2024
Hapjes
Briochebrood met vlees van noordzeekrab en avocado
Mini garnaalkroketten
Iberico ham
*Champagne « Autréau » but premier cru
Koude voorgerecht
Salade met kreeft en ganzelever, citrusvruchtendressing.
*Chablis Joseph Drouhin
Warme voorgerecht
Gebakken Sint-Jacobsnoten en ganzelever, risotto met knolselder en geraspte zwarte truffel tuber melanosporum
*Crozes-Hermitage « La Mule Blanche » , Jaboulet
Hoofdgerecht
Hertenfilet, tarte tatin van gekarameliseerde witloof, wildfond ingekookt met kardemom, knapperige aardappelen.
Mogelijkheid van visgerecht op aanvraag
*Lierac Château Mont-Redon, Côte du Rhône
Dessert
Rozenmacaron gevuld met frambozen en vanillecrème
Prijs van het vier-gangen menu : 75€pp
*Glas champagne,wijn, water en koffie : 35€ pp
Reservatie per telefoon 056/48.48.20 of via mail : info@gastonvouzote.be
Een voorschot van 50e pp word gevraagd om de reservatie te bevestigen
Rekeningnummer BE98 06 89 31 11 93 93 (met de familienaam van de reservatie als meedeling)