Feestmenu's

Afhaalmenus en suggesties 24/25/31 december en 01 januari

Menu « Classique » : 29€pp

Ganzenlever terrine, uien en granaatappelconfituur, briochebrood
*************
Kwartel gevuld met geroosterde pistachenoten, truffelpuree en gecarameliseerde grondwitloof
************
Krokant met praliné en chocolade, caramelsaus met baileys

Menu « Découverte » : 55€pp

Koud en warme bereiding van wilde zeebars
- In tartaar (heel fijn gesneden), mimosa ei, broodkorstjes in beurre-noisette gebakken, postelein
- Op vel gebakken, rode kerrie en noodles met thai basilicum
OF
Koud en warme bereiding van Coquilles Saint-Jacques
- Zoals een sashimi, extra olijfolie, kombawa citroen, granaatappel en Espelette peper
- In de schelp gebakken, risotto van knolselder , crème van schorseneren, boekweitcrumble
**************
Fazantfilet en ganzenlever, gecarameliseerde pastinaak, pomme dûchesse met kastanjepasta
OF
Zeeduivel en King Krab” à l’armoricaine”, boulghour met zeewieren en geconfijte tomaten.
**************
Comme un “chou à la crème », amandel-hazelnoot, praliné zandkoekje
OF
Assortiment van 4 kazen, rozijnenbrood. (suppl 2 €)

“Plateau de la mer” : 30€ pp (minimum 2 personen)

samengesteld door :
Gravadlax zalm / Zalm Belle-vue/Bouquet Garnalen (3 stukken)/ Tomaat garnalen/
Oesters(3 stukken)/ Wulken (5 stukken), cocktailsaus, Isigny room, brood en boter
met supplement verkrijgbaar: halve kreeft “belle-vue”: 15€

A la carte

Voorgerechten
Zalm op Gravadlax wijze, Isigny roomsaus en geroosterd brood: 13€
Ganzenlever terrine, uien en granaatappelconfituur, briochebrood: 13€
Halve kreeft “Belle-vue”, grijze garnalen en cocktailsaus : 23€
Halve kreeft , champagnesaus, groentjes : 23€

Hoofdgerechten
Kreeft “Belle-Vue”, grijze garnalen en coktailsaus: 36€
Kreeft, champagnesaus , groentjes, aardappel mousseline : 36€
Kalfszwezerikken, bospaddestoelen, portosaus, pommes dûchesses met kastanjepasta: 32€

Nagerechten
“Comme un chou à la crème », amandel en hazelnoot, praliné zandkoekje : 8€
Assortiment van 4 kazen, rozijnenbrood : 9,5€.

Bestel tijdig, ten laatste
- op 20/12 12u00 voor Kerst
- op 27/12 12u00 voor Nieuwjaar via info@gastonvouzote.be of 0476/45.63.50
Betalen bij bestelling op BE02 0639 2359 5740 (als communicatie naam en datum van afhaal)

Afhaalmoment 24 en 31/12 tussen 15 en 17u30
Afhaalmoment 25/12 en 01/01 tussen 10 en 11u30

Deze website wilt gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden.
Meer informatie